48-годишен мъж е тежко ранен, след като е ударен от

...
48-годишен мъж е тежко ранен, след като е ударен от
Коментари Харесай

Мъж е с ампотиран крак и опасност за живота, след като е пометен от ТИР

48-годишен мъж е тежко ранен, откакто е ударен от товарен автомобил, до момента в който беседва с служителите на реда пристигнали на мястото на първата злополука. Мъжът е с разнообразни фрактури по тялото и ампутиран ляв крайник над глезена. Реанимиран е в Спешно поделение и настанен в ОАИЛ. Има заплаха за живота му. 23-годишният мъж е с контузия на гръден панер, а 25 -годишният водач е с травма на ребра и лява китка. 25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен. Двамата служители на реда, които са на 32 и 50 година са в положително общо положение. Те са освободени за домашно лекуване, добави още докторът.

Друга тежка злополука имаше на автомагистрала " Тракия " през вчерашния ден.

От самокатастрофирала кола, поради спукана гума, в болничното заведение са признати 23-годишен мъж и 25-годишната му брачна половинка и двегодишното им момиченце, както и 25-годишния водач на автомобила. Малкото дете, което е с черепно-мозъчна контузия и травма на белите дробове, е прегледано и превозено от екип на ЦСМП-Пазарджик към УМБАЛ “Свети Георги “ в Пловдив. 23-годишният му татко е с контузия на гръден панер, а 25 -годишният водач е с травма на гръдния панер и лява китка. 25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен. Трима са отказали хоспитализация, показа доктор Бакалов.



Общо седем души са потърпевшите при двете пътните катастрофи на Автомагистрала " Тракия " през вчерашния ден. Всички те са са признати в Спешно поделение, заяви заместник-началникът на Спешно поделение доктор Димитър Бакалов.

Автор: Ангел Узунов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР