48-годишен българин със съмнения за коронавирус е починал в Испания,

...
48-годишен българин със съмнения за коронавирус е починал в Испания,
Коментари Харесай

Българин със съмнение за коронавирус почина в Испания

48-годишен българин със съмнения за коронавирус е починал в Испания, съобщават от местния вестник „ Марина Байша “.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4693
След усложнение той е настанен в болницата във Вилахойоса, провинция Аликанте, но лекарите са загубили битката за живота му.

Българка е починала от COVID-19 в САЩ

Според изданието на българите в Испания, мъжът не е получил адекватна лекарска помощ, като се позовават на публикации на негови близки в социалните мрежи. Допълват, че той е бил консултиран по телефона от личния си лекар, но не е бил хоспитализиран.

Близките му твърдят, че той е дишал много трудно и не е можел да говори. При опит да се свържат с местната Бърза помощ, им е било съобщено, че няма свободни линейки и ги посъветвали да го откарат в болница със собствен превоз, предаде БТВ.



Българинът е настанен в реанимация, часове по-късно е починал. Мъжът е родом от Видин, но от дълги години живее със семейството си в Испания.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4693  Раздават 1,5 тона алкохол на лечебни заведения и поликлиники във Варна Раздават 1,5 тона алкохол на лечебни заведения и поликлиники във Варна  Полша се готви за избори посред пандемията, в Брюсел са обезпокоени Полша се готви за избори посред пандемията, в Брюсел са обезпокоени  Унгарски роми: Правителството ни дискриминира с ограниченията против ковид Унгарски роми: Правителството ни дискриминира с ограниченията против ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР