47-годишният секс-терапевт Никълъс Гали от Ротингдън, Великобритания, изнасилил 14-годишно момче

...
47-годишният секс-терапевт Никълъс Гали от Ротингдън, Великобритания, изнасилил 14-годишно момче
Коментари Харесай

"Терапевт по любовта" изнасили 14-годишно момче в тоалетна

47-годишният секс-терапевт Никълъс Гали от Ротингдън, Англия, изнасилил 14-годишно момче през този януари, написа Метро. Той го нападнал в тоалетната на състезателен център, до момента в който детето чакало майка му да го прибере. На шести септември насилникът получи 17 години отнемане от независимост. В съда подрастващият описа, че Никълъс от дълго време проявявал към него полов интерес. Когато го видяло в чакалнята, момчето решило да не остава с него в едно помещение и се скрило в тоалетната. Там обаче Никълъс го разкрил и го насилвал в продължение на 10 минути, само че момчето било прекомерно уплашено, с цел да вика за помощ.



Когато нарушителят го оставил на мира, момчето се видяло с майка си и се прибрало у дома. То не намерило сили да опише за случилото се на родителите си или да отиде в полицията. Вместо това позвънило на другари и им споделило какво се е случило, казвайки им, че има намерение да се самоубие. За благополучие приятелите му съумели да го убедят да не прави сходно нещо и го предиздвикали да каже на възрастните.

Скоро полицията арестувала Никълъс Гали, който се оказал настоящ психотерапевт и на персоналния си уебсайт се наричал самичък специалист в региона на секса и любовта. Първо той отричал всевъзможен контакт с жертвата, по-късно декларирал, че случилото се не било обезчестяване, а секс по единодушие. Съдът обаче не му се върза и го осъди на 17 години.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР