47-годишният мъж, заподозрян за убийството на 72-годишния си баща в

...
47-годишният мъж, заподозрян за убийството на 72-годишния си баща в
Коментари Харесай

Какво наказание грози мъжа, заподозрян в убийството на баща си в Ловеч?

47-годишният мъж , обвинен за убийството на 72-годишния си татко в Ловеч , остава за непрекъснато в ареста . Това реши състав на Ловешкия областен съд, като по този метод почете настояването на Окръжната прокуратура в града.

Припомняме, че закононарушението беше осъществено на 10 април от родственик на умрелия. При идването на адреса служителите на реда са открили, че в жилището, където се намира безжизненото тяло, е и синът на жертвата . Той е бил открит във очевидно нетрезво положение . Първоначално синът е бил арестуван за 24 часа, след което карцерът му е продължен на 72 часа с прокурорско разпореждане.

Днес съдът одобри, че следствието е в начален стадий , само че от събраните все още доказателства може да се направи извод за съпричастност на обвинения към закононарушението. То е тежко по смисъла на закона и за него се планува наказване „ отнемане от независимост “ за период от 15 до 20 години , пожизнен затвор , пожизнен затвор без подмяна . Тъй като действието е с висока социална заплаха, съдът одобри, че е налице и втората причина за взимане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “, а точно – заплаха обвиненият да се укрие или да извърши закононарушение.

Определението за налагането на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ може да бъде обжалвано или протестирано пред Апелативен съд-Велико Търново в 3-дневен период, считано от през днешния ден.

Убийство в Ловеч: Откриха мъртъв мъж, подозират сина му

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР