47-годишна жена е с опасност за живота, след като беше

...
47-годишна жена е с опасност за живота, след като беше
Коментари Харесай

Още една жена, пребита от партньора си - този път с метална тръба

47-годишна жена е с заплаха за живота, откакто беше пребита с железна тръба от мъжа, с който живее на фамилни начала.

Случаят е от Симеоновград, а 46-годишният хипотетичен причинител е арестуван за домашно принуждение и причиняване на телесна щета, оповестиха от Регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи в Хасково.

От началото на тази година до началото на месец юли в Хасковска област са регистрирани 83 случая на домашно принуждение. Статистиката бе показана на съвещание на Областния съвет за предварителна защита на домашното принуждение, което се състоя в регионалната администрация на 12 юли.

Друг случай на брутално принуждение против жена, в Благоевград, изкара стотици хора на митинг пред постройката на съда в града, откакто жена беше нападната и брутално пребита също с железна тръба в  заден двор на жилищен блок в постройка. 

В същото време две години след жестокото ликвидиране на 33-годишната Евгения Владимирова в София, в петък Орлин Владимиров и татко му Пламен Владимиров получиха една от най-тежките присъди в българското законодателство - пожизнен затвор при първичен специфичен режим на изтърпяване на наказването, по обвиняването за убийството на брачната половинка на Орлин. Тя беше удушена  в жилището им в столичния кв. " Лагера " на 13 октомври 2021 година, а тялото ѝ бе намерено в куфар месец по-късно в хвостохранилище край Перник. Присъдата на бащата е за това, че е оказал помощ на сина си в закононарушението, натоварил е тялото на жертвата в автомобила си, а по-късно го е изхвърлил. Присъдите не са дефинитивни и могат да бъдат обжалвани от отбраната или оспорени от прокуратурата пред по-горна инстанция в Софийския апелативен съд. 
 Гледайте поредицата подкасти " НеСиСама ", които навлизат в тематиката по един изчерпателен начин 

 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР