46-годишен таксиметров шофьор ще трябва да положи 100 часа безвъзмезден

...
46-годишен таксиметров шофьор ще трябва да положи 100 часа безвъзмезден
Коментари Харесай

11 таксиметрови шофьори се разследват заради фалшиви документи за платени данъци

46-годишен таксиметров водач ще би трябвало да постави 100 часа безплатен труд в интерес на обществото, откакто беше наказан поради подправен документ за платени налози, оповестява прокуратурата.
Съгласно условията на Закона за автомобилните транспорти за издаване на самостоятелни позволения за таксиметров транспорт е било належащо записания транспортьор да няма отговорности към страната, което се удостоверява с Удостоверение за съществуването или неналичието на отговорности от Национална организация по приходите.
От прокуратурата са открили, че през 2017 година няколко таксиметрови водачи, работещи на територията на Казанлък са подали в общината неистинен удостоверения за липса на отговорности към Национална агенция за приходите.
Районният съд в Казанлък към този момент е одобрил съглашение сред 46-годишният Ц. К. и прокуратурата, според което той ще бъде осъден с " пробация " за период от една година и шест месеца и безплатен труд в интерес на обществото от 100 часа в границите на една година и шест месеца.
Районна прокуратура в Казанлък управлява следствието по още 10 досъдебни производства за прилагане на неистинен документи за платени налози пред Община Казанлък от таксиметрови водачи, прибавят от държавното обвиняване.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР