45-ият парламент освободи българите от страха и върна властта в

...
45-ият парламент освободи българите от страха и върна властта в
Коментари Харесай

Демократична България“ : 45-ото НС вкара джипката в гаража

45-ият парламент освободи българите от страха и върна властта в ръцете на суверена, разяснява в изявление за БНР депутатът от „ Демократична България “ Стела Николова.

" До този миг не е имало интерес към работата на Народното събрание, тъй като там нищо не се е случвало. Всичко се случваше в джипката, в Министерския съвет или някъде по ловните стопанства, които се използваха като бункер за белот и за разпределяне на бизнеси. Сега се появяват предприемачи, които досега са мълчали, търпели или са били под похлупака на завладените медии ", изясни Николова.

„ Този парламент свърши най-важната работа: да изкара на показ това, което се случваше и всички го знаехме, само че до момента не го бяха артикулирали в общественото пространство хората, които бяха принудени да го търпят. И вкара джипката в гаража, което беше извънредно значимо “, добави тя и акцентира, че се надява  в идващото Народно събрание „ да има реформаторско болшинство, което да освободи и прокуратурата “. 

Според Николова „ справедливостта у нас е мираж, хората по високите етажи на властта не биват съдени или в случай че биват съдени, биват оправдавани “.

В понеделник в Комисията по проверката бе изслушан втори предприемач, който насочи упреци към притежателя на " Градус " Иван Ангелов. Той се показа на депутатитe от комисията като Павел Стоименов. Описа се като един от най-големите зеленчукопроизводители. Той е шеф на компанията " Агро Мел 2001 ". Притежава огромна складова база за пресни зеленчуци в село Брест.

" Ние бяхме принудени да плащаме изкуствено ниски ренти, да не купуваме земеделска земя. Офисите ни бяха запалени, беше запалена къщата на една от служителките ни ", изясни Стоименов. 

Павел Стоименов е втори предприемач, който насочва упреци към Иван Ангелов, откакто Светослав Илчовски укори притежателя на " Градус "  в корупция и изнудване и огласи за непосредственост с премиера в оставка Бойко Борисов. 

Стоименов твърди, че Ангелов управлява целия район към Стара Загора и е отпред на картел, който дефинира цените и размера на рентите. Картелът бил образуван от доста земеделци в Стара Загора под управлението на Иван Ангелов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР