45-годишната Аланис Морисет, която стана майка за трети път миналото

...
45-годишната Аланис Морисет, която стана майка за трети път миналото
Коментари Харесай

Аланис Морисет проговори за следродилната депресия и самоубийствените мисли

45-годишната Аланис Морисет, която стана майка за трети път предишното лято, е изцяло открита пред списание „ Хелт “ (Health) за следродилната меланхолия, самоубийствените мисли и тревогата, които изпитала след бременностите си. Изпълнителката на „ Thank U” e корица на майския брой на изданието, на която тя гордо кърми най-младото попълнение в фамилията – 10-месечния Уинтър Мърси.


Да родиш след 40 към този момент е обикновено - на 45 Аланис Морисет стана майка за трети път
„ С първите ми две деца бях най-вече в меланхолия, минаваха ми самоубийствени мисли и тревога. Депресията беше толкоз мощно изразена, че тревогата беше просто фонова музика. “

Преживяното след раждането на 8-годишния към този момент Евър Емре и 3-годишната Оникс Солейс е нещо, което Морисет назовава „ меланхолия плюс “ и признава, че се борила с депресията през по-голямата част от живота си.



За благополучие, с най-малкото си дете Уинтър Мърси тя споделя, че не й се наложило да претърпява толкоз мрачен интервал. „ Беше най-много безпокойствие и съвсем нямаше меланхолия “ . За Аланис като майка е значимо да приказва с дещата си на тези тематика, както и за лечението.

Какво още показа изпълнителката за положението си след трите раждания - вижте на Ladyzone.bg:
Аланис Морисет за следродилната меланхолия, самоубийствените мисли и тревогата след раждането и на трите й деца Изпълнителката на „ Thank U ” e корица на майския брой на списание „ Хелт “ (Health), на която тя гордо кърми най-младото попълнение в фамилията – 10-месечния Уинтър Мърси
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР