44-годишната Марина Овсяникова е родена в Одеса, Украйна. Завършва Факултета

...
44-годишната Марина Овсяникова е родена в Одеса, Украйна. Завършва Факултета
Коментари Харесай

Няколко секунди истина повече: Животът на Овсянникова

44-годишната Марина Овсяникова е родена в Одеса, Украйна. Завършва Факултета по публицистика на Кубанския държавен университет (KubGU), а по-късно и Руската президентска академия за национално стопанство и обществена администрация (RANEPA) през 2005 година

Започва кариерата си като водеща в държавната телевизия Кубан. Журналистката Божена Ринска написа в канала си в Telegram, че при започване на кариерата си Овсянникова (Ткачук) е била „ локалната кубанска звезда “.

Овсянникова има две деца. Съпругът ѝ Игор Овсянников е чиновник на канала RT (Russia Today) и работи като режисьор. Кореспондент на MSK1.RU е съумял да се свърже него, само че той изрично е отказал да разяснява дейностите на брачната половинка си.

През 2002 година в изявление, към момента налично на портала, Овсянникова споделя, че от детството си се занимава с гимнастика и плуване. Била е част от академични тим по плуване и даже печели шампионата на Краснодарския край измежду университетите.

От профила ѝ във и че тя се интересува от пътешестване, фитнес и кучета.

Припомняме Ви, че Овсянникова беше задържана за своите „ обществени дейности, ориентирани към дискредитиране на потреблението на въоръжените сили на Руската федерация за отбрана на ползите на Руската федерация и нейните жители, поддържане на интернационалния мир и сигурност “.

Това обаче не беше единственият ѝ акт на опозиция. Преди да отиде в националната телевизия, Овсянникова записва известие, оповестено в обществените мрежи:

" Баща ми е украинец, майка ми е рускиня и те в никакъв случай не са били врагове. Това, което се случва в Украйна, е закононарушение и Русия е агресорът. Отговорността за тази експанзия е на един човек: Владимир Путин
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР