44-годишната американка Аяна Джаксън разказа как през 1993 година е

...
44-годишната американка Аяна Джаксън разказа как през 1993 година е
Коментари Харесай

Американка разказа как рапърът Тупак и още трима я изнасили и обиждали

44-годишната американка Аяна Джаксън описа по какъв начин през 1993 година е станала жертва на групово обезчестяване. Четирима мъже, измежду които и популярния рапър Тупак Шакур, са се възползвали от нея, когато е била на 19 години, написа „ Дейли мейл”.



Джаксън се срещнала с рапъра в един от нощните клубове на Ню Йорк. Двамата почнали да флиртуват почтено, само че не след дълго Тупак непосредствено ѝ предложил да вършат секс. 19-годишната Аяна отказала. След няколко дни двамата още веднъж се срещнали. Рапърът изпратил кола, която да я вземе и да я закара до хотел, в който той бил отседнал.

Аяна и Тупак отишли в спалнята и тя почнала да му прави масаж. В този миг в стаята нахлули още няколко души. Джаксън желала да види кои са те, само че рапърът не ѝ разрешил да се обърне, целунал я, след което споделил, че „ ще отпрати приятелите си”.

„ Отпусни се, дребната!”, добави рапърът. Непознатите свалили роклята на момичето и го изнасилили, подмятайки мнения от сорта на: „ О, единствено я погледни” и „ Какво дебело дупе”. Още тогава съдът призна Тупак за отговорен и го наказа с 4 години „ отнемане от свобода”, само че той остана в пандиза единствено 9 месеца от присъдата си. Докато беше жив той не спираше да отхвърля виновността си до съдбовната 1996 година, когато бе погубен при незнайни условия.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР