44-годишен мъж от руенското село Снягово застава днес пред Окръжния

...
44-годишен мъж от руенското село Снягово застава днес пред Окръжния
Коментари Харесай

Съдят мъж за убийство от любов

44-годишен мъж от руенското село Снягово застава през днешния ден пред Окръжния съд в Бургас по обвиняване за ликвидиране от обич. Процесът стартира година, откакто подсъдимият мехмед Ю. провокирал същинска кървава баня в дома на някогашната си брачна половинка и затрил новия й другар.
Според прокуратурата Мехмед работил по авансово взето и премислено решение - снабдил се с нож, вила, лампа вид „ първенец “ и съставил проект за метода на осъществяване на закононарушението.
Мехмед дошъл от Англия, където работел два дни преди убийството. Знаел къде се намира къщата на новия другар на жена му и щом към един часа след среднощ на 26 май м.г. уличното осветяване угаснало, атакувал, въоръжен с нож в едната ръка и вила в другата. После съумял тихомълком да се промъкне в къщата, по-късно влезнал в първата стая в ляво по коридора, където спели мъжа, някогашната му жена, бременна в осмия месец и деветмесечното им бебе. Жертвата- Ереджеб Ш. спял отляво. Мехмед се доближил към него и го пронизал в шията. В опит да се отбрани, раненият замахнал с ръце, само че нападателят още веднъж го пронизал с нож. Минути по-късно Ерджеб умрял.
Извършителят на закононарушението избягал и се крил в гората в продължение на седем дни. На 31-ви май обаче бил арестуван в село Рудина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР