Сезонът на сватбите е пред нас и ако сте били

...
Сезонът на сватбите е пред нас и ако сте били
Коментари Харесай

„Зашеметяващата“ рокля на точки на Frankie Bridge е идеална за сватби и летни ваканции

Сезонът на сватбите е пред нас и в случай че сте били поканени на сватбени тържества SS24, без подозрение ще търсите най-хубавото облекло за посетители. Посещението на женитба може да бъде скъпо, когато вземете поради всичко от пътешестване, настаняване и подарък, само че Loose Women’s ще получите доста облекла дълго след огромния ден.

Бившата членка на момичешката група The Saturdays показа скорошната си редакция „ Любими “ пред своите 1,6 милиона почитатели в Instagram, с акцент върху облеклата за посетители на женитба. Наред с блестящите черни рокли с вратовръзка и по-късите коктейлни рокли имаше, които могат да се носят през сезоните и дават отговор на разнообразни дрес кодове.

Франки сподели: „ Това е този, който всички сте искали… обичаните посетители на сватбата!! Тази седмица събрахме нашите обичани стилове, цветя, пастели и самостоятелни силуети! Независимо дали отивате в службата по вписванията, женитба в лятна градина или летите в чужбина, има жанр, който да ви подхожда! Вслушахме се в отзивите ви за облек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР