43-годишният ветеран Витор Белфорт няма търпение да направи дебют в

...
43-годишният ветеран Витор Белфорт няма търпение да направи дебют в
Коментари Харесай

ММА легенда няма търпение за дебюта си в ОNE

43-годишният деец Витор Белфорт няма самообладание да направи дебют в новата си организация. Бившия първенец на UFC се отдръпна от ММА през 2018 година, откакто загуби с нокаут от Андерсън Силва. Няколко месеца по-късно обаче той реши да се върне в играта и подписа контракт с азиатската организация ONE Championship.

Белфорт е с връх 26-14-1 в ММА и наподобява в доста добра форма, откакто към този момент не дава проби на USADA. Бразилеца печели единствено 1 от последните си 5 борби, само че счита да промени това в Азия. " The Phenom " споделя, че съвсем е имал проведена борба в ONE, само че пандемията е провалила всичко и в този момент той няма самообладание всичко да се възстановява и да влезе в клетката:
View this post on Instagram
A post shared by Vitor " The Phenom " Belfort (@vitorbelfort) on Apr 16, 2020 at 3:22pm PDT

" Моя управител приказва с Чатри за завършване на моята борба, само че изведнъж се случи всичко това, което е полуда. Сега всичко е на пауза и нямам самообладание да се върна в клетката и да покажа нещо ново. Вълнувам се и желая да се върна към екшъна. Не желая да съм по този начин, както бях в последните ми борби. Бих се с травми и не бях благополучен. Нещата не бяха такива, каквито ги желаех. Сега всичко се подреди и още веднъж съм благополучен. Искам да направя нещо ново. Да е нещо, което ще изненада всички и ще се чудят от къде им е пристигнало. Върху това работим с ONE и желаеме да е нещо, което ще притегли внимание. Ще го споделя с вас незабавно, откакто го уредим. Обещавам ви ", сподели Белфорт.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР