43-годишната жена, която загина при катастрофа край Белоградчик, била учителка.Инцидентът

...
43-годишната жена, която загина при катастрофа край Белоградчик, била учителка.Инцидентът
Коментари Харесай

Жената, загинала при катастрофа край Белоградчик, била учителка

43-годишната жена, която почина при злополука край Белоградчик, била учителка.

Инцидентът станал през вчерашния ден към 07:45 ч. на пътя махала „ Фалковец “ в посока село Боровица, община Белоградчик, прецизират от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи -Видин.

Лек автомобил „ Ауди А3 “ с видинска регистрация се е блъснал странично с дясната част в крайпътно дърво. Вследствие на произшествието на място е починала 43-годишната пътничка. По случая в Районно управление-Белоградчик е формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи -Видин.

Загиналата жена е Юлия Недялкова, учителка по биология и химия в главно учебно заведение „ Проф. Михаил Димитров “ в село Чупрене, сподели за Българска телеграфна агенция шефът на учебното заведение Захари Захариев. Днес на видинското гробище погребаха младата жена. Автомобилът е бил ръководен от нейна колежка, с която са пътували от Видин за работа към учебното заведение, споделиха техни сътрудници.

С този случай общо починалите при произшествия във Видинско от началото на годината до през днешния ден са четирима-две дами и двама мъже.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР