4275 подписа внесе в ЦИК Инициативният комитет, който издига президента

...
4275 подписа внесе в ЦИК Инициативният комитет, който издига президента
Коментари Харесай

4275 подписа зад кандидатурите на Радев и Йотова за втори мандат на Дондуков 2 |

4275 подписа внесе в ЦИК Инициативният комитет, който издига президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова за втори мандат. Документите за регистрацията подадоха през днешния ден съпредседателите му Анна Заркова, Цветеслава Гълъбова и Йордан Камджалов и членове на комитета.

" Очакваме победа още на първия тур ", сподели Заркова. За нея разграничителната линия не е сред партиите и партийците, а сред клиентелата на корупцията и сред нейните съперници.

" Тук успеха е предизвестена, успеха е на страната на българите, които си желаят страната ", сподели тя.

За нея Радев е " заслужен и самоуверен президент ", който е застанал " до своя народ, когато народът излезе на площадите ".

" Той води доста борби за нас и наш ред е да застанем зад него в този момент ", сподели Анна Заркова.

Директорът на Държавната психиатрична болница " Св. Иван Рилски " доктор Цветеслава Гълъбова поддържа Радев и Йотова с претекста, че те са " посочили, че един политик може и би трябвало да бъде общественик и тъй като извършват своя най-висш човешки дълг - работа за Родината и народа си ". Тя съобщи, че двамата ще водят позитивна акция, без  " замеряне с компромати ".

България повече от всеки път има потребност от непоклатимост, сподели Йордан Камджалов. Румен Радев бил човечен президент, от какъвто сме имали потребност.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР