Ден преди да удари първият звънец на новото 50-о Народно

...
Ден преди да удари първият звънец на новото 50-о Народно
Коментари Харесай

Продължават срещите на ГЕРБ с партиите в парламента

Ден преди да удари първият звънец на новото 50-о Народно заседание не престават политическите совалки за сформиране на постоянно държавно управление. Инициираните срещи от първата политическа мощ на изборите – обединението ГЕРБ-СДС – започнаха още в понеделник. Тогава от планувани общо три срещи се състоя една – с Движение за права и свободи. След нея стана ясно, че са обсъждани не имена и постове, а политики и промени.
 
Отказ да седнат на една маса с трите дами от преговорния екип на ГЕРБ-СДС пристигна от досегашните им сътрудници ПП-ДБ, които обявиха, че ще бъдат проевропейска съпротива. От " Възраждане ” също отхвърлиха да вземат участие в договарянията за експертен кабинет с претекста, че са подготвени на диалози за държавно управление, единствено в случай че мандатоносител са те самите.
 
Днес се чака нова серия от договаряния. От " Българска социалистическа партия за България " към този момент отхвърлиха да се срещнат с преговорния екип на ГЕРБ-СДС след решението на Националния съвет на партията. Под въпрос остава какви ходове ще подхващат от " ИТН ", както и от " Величие " – които към този момент обявиха, че чакат разговор сред водачи, а не среща на преговорни екипи.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР