42-годишният физиотерапевт на Хъдърсфийлд Лиъм Кършоу запазва работата си, въпреки

...
42-годишният физиотерапевт на Хъдърсфийлд Лиъм Кършоу запазва работата си, въпреки
Коментари Харесай

Сгащиха женен масажист от Висшата лига да прави секс в съблекалнята

42-годишният физиотерапевт на Хъдърсфийлд Лиъм Кършоу резервира работата си, макар че беше хванат на място до момента в който 29-годишна жена му прави орален секс в съблекалните на клубната база.

Кършоу, който е работил преди този момент в Ливърпул, е бил на границата на уволнението, само че в последна сметка ще резервира поста си.

Жената, с която е бил заловен Кършоу, е била негова държанка, а той самият е женен, само че дали ще остане не е несъмнено, след обществения скандал. Двамата са били хванати в пространствата в базата от децата от школата на клуба, които идвали за подготовка.

Двойката е била разпитана и стана ясно, че имат връзка след Коледното празненство през 2014 година, а от 2015 година насам още четири пъти той е получавал орални милувки в съблекалнята и други пространства на подготвителната база от въпросната дама, която работи като секретар и админ въз основата.

Клубното управление се зае с еротичния проблем, като физиотерапевтът си е признал всичко. Без да го питат, той даже е споделил, че е изпращал фотоси на пениса си на секретарката посредством служебния телефон.

Така комисията по нравственос в клуба реши 42-годишният експерт по контузии да остане на работа при новаците във Висшата лига, защото персоналните му връзки не са повлияли на качеството на масажите му.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР