41-годишната Кейт Демпси и нейният 42-годишен съпруг Андрю от Фолкстоун, Кент,

...
41-годишната Кейт Демпси и нейният 42-годишен съпруг Андрю от Фолкстоун, Кент,
Коментари Харесай

Мед започна да тече по стените. Къща се превърна в огромен кошер

41-годишната Кейт Демпси и нейният 42-годишен брачен партньор Андрю от Фолкстоун, Кент, разкрили великански кошер в дома си едвам когато медът почнал да тече по стените.  

Жената описа, че първо по стените се появили тъмни петна. Мислела, че е естествена влага, само че когато в къщата почнала да се разнася сладка миризма, тя решила да открие същинската причина.

„ Решихме да вдигнем дъските и да забележим какво става. Намерихме остарял кошер, съвсем се беше трансформирал в компост, доста молци изхвърчаха от него. Започнахме да вадим от ден на ден и повече, изглеждаше, че ще има няма край, беше безусловно непоносимо “, спомня си Кейт, съобщава Daily Star.

След като раздрали пода в къщата си, фамилната двойка разкрила невероятното - цялото пространство било цялостно с двуметрови пити и литри мед.

" Никога не сме виждали нещо сходно. Обемът на самия кошер беше голям. Продължихме да режем подовите дъски и се показваха от ден на ден и повече пчелни пити. Беше толкоз сладка смрад. Изглеждаше, че ще усещаме тази отвратителна миризма за цяла безкрайност “, признава Кейт.
 Жена, мед, пчелни пити, пчели, кошер За четири седмици двойката извади 20 торби с мед
Семейството бяха таксувани £10 000 за унищожаване на пчелния кошер и целия мед, тъй че двойката и техните другари сложиха гумени ръкавици и извадиха 20 торби с мед за четири седмици. Но всичко се оказало не толкоз просто. Рояк пчели се спуснал към тях, с цел да се опитат да вземат меда за себе си, само че за благополучие никой не потърпевш.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР