40-годишната Киена Букър от Канада стана новата звезда в Инстаграм,

...
40-годишната Киена Букър от Канада стана новата звезда в Инстаграм,
Коментари Харесай

Коя от тях е майката? 40-годишна фризьорка изглежда като сестра на дъщерите си

40-годишната Киена Букър от Канада стана новата звезда в Инстаграм, публикувайки свои фотоси дружно с щерка си. Потребителите в началото не могли да повярват на очите си, а по-късно почнали да молят Киана да показа тайните на своята безконечна младост, написа Лайф, представен от Блиц.

Всичко почнало със фотография, която Киана разгласила в профила си в Инстаграм през юни. Снимката бързо станала доста известна - потребителите се опитвали да схванат по какъв начин младото момиче на фотографията може да е майка на огромни дъщери. 

Някои от коментиралите фотоса се усъмнили в достоверността на фотографията - те предполагали, че на фотографията са три сестри. Други пък решили, че Киана е родила първото си дете едвам на 15 години.  



В реалност дъщерите на Киана са на 16 и 18 години, по тази причина догатките на скептиците не се оправдали. Жената признава, че първоначално е била смутена от отрицателните мнения, само че по-късно тя решила просто да не им обръща внимание.   Сега Киана постоянно разгласява фотоси в " Инстаграм " със своите дъщери. Жената към този момент е следвана от над 80 000 почитатели. Те постоянно се пробват да изяснят тайната на нейната младост, само че Киана единствено загадъчно се усмихва от фотосите.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР