4 години затвор за циганина Райко И., който блудствал и

...
4 години затвор за циганина Райко И., който блудствал и
Коментари Харесай

Циганинът Райко отърва леко кожата след свирепата гавра с баба Милка

4 години затвор за циганина Райко И., който блудствал и обрал 92-годишната баба Милка от село Звездец, община Малко Търново. Това реши през днешния ден Окръжният съд в Бургас, написа flagman.bg.

Той е наказан за това, че незаконно лишил непознати движими движимости от владението на старата жена в дома й, като я заплашил с нож и ножица, както и по тази причина че по същото време и на същото място направил блудничество, като използвал за това мощ, написа в обвинителния акт.

Припомняме, че 18-годишният Райко се промъкнал в дома на баба Милка, откакто разрушил ключалката на входната врата с нож. Той познавал добре парцела и знаел къде пенсионерката държи парите си. Райко е наследник на болногледачката, която преди време се грижела за нея.

След закани той съумял да накара дамата да се реалокира от леглото, защото парите били под матрака, на който тя лежала. Райко взел всичките й спестявания - 76 лева и 45 ст., откраднал и стационарния телефон, който след това счупил пред къщата й, на стойност още 40 лв..

По време на следствието е открито, че грабежът и блудството са осъществени след приложимост на алкохол. Райко е престъпно проявен за кражба и опиати, до момента не е бил осъждан.

Присъдата на Районен съд – Малко Търново е доказана от Окръжен съд Бургас, влезнала е в законна мощ и е дефинитивна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР