39-годишната Галина Курдова гледа старици в Лондон срещу прилично заплащане.

...
39-годишната Галина Курдова гледа старици в Лондон срещу прилично заплащане.
Коментари Харесай

Галка от „Каризма” гледа баби в Лондон и се фука с висока заплата! Хвана си и гадже там, не ще да се връща в България

39-годишната Галина Курдова гледа старици в Лондон против обичайно възнаграждение. Половинката на Миро в разпадналата се тайфа „ Каризма ” изостави напълно музиката, с цел да заживее на чисто в столицата на Англия. Красавицата се е отдала на нова доходоносна специалност - мацката с благ глас към този момент се препитава като хоспиталити управител. Зад префърцуненото име в действителност се крие длъжността обществен служащ, който обгрижва немощни старци по домовете, заяви " Уикенд ".
Родената в съветския град Тургут хубавица изчезна от светската блъсканица в София, с цел да почне нов живот в британския мегаполис. На публицистичната ни поща се получи фотография от наш четец, на която се вижда по какъв начин Галка дивее на музикален фестивал в Лондон. Бившата театрална половинка на Миро очевидно се забавлява с новото си гадже – британец, барабанист в маргинална тайфа.

„ Галка е сменила визията - изрусила се е и изглеждаше очевидно удовлетворена на Албиона, надалеч от злобата, с която бе засипана у нас. Далече от софийските клюкари, хубавицата от самото начало прегръщаше и целуваше любовника си, до момента в който на сцената се редяха осъществяванията на няколко локални рок групи”, изясни очевидецът на благата картинка.

Заплатата й като гледачка на немощни старици към частен здравен фонд, обвързван със Министерството на здравеопазването на Англия, била много висока даже за стандартите на Острова.

„ Двамата с британеца очевидно чакат мига, в който кариерата му на барабанист ще почне да се отплаща. Дотогава за фамилното огнище ще се грижи Галинка”, допусна нашият осведомител. Певицата с благ глас не е единствената, която изостави певческата си кариера, с цел да търси по-спокоен и организиран живот зад граница. Според слуховете преди да замине за Англия, Курдова била потънала в задължения до гуша.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР