''Десeта година поред ни управляват корумпирани кретени. Какво очаквахме от

...
''Десeта година поред ни управляват корумпирани кретени. Какво очаквахме от
Коментари Харесай

Адв. Николай Хаджигенов: Десета година поред ни управляват корумпирани кретени

''Десeта година подред ни ръководят корумпирани кретени. Какво чакахме от тях? Те знаят единствено принудително. Нито едно няма против вируса. Това, което вършат, е против жителите, против нас. Това се назовава законна тирания. От тия маски и престилки няма по какъв начин да се открадне, явно, откакто взе участие целият Европейски съюз. Затова споделям, че са кретени, тъй като са! Това съобщи адв. Николай Хаджигенов в предаването ''ЕвроДикоФ'' във връзка въведеното изключително състояние в страната поради коронавирусната зараза.

''Какво прави ареста в Лазар Карадалиев, като делото е от 2014 година? Ясно е, не е правораздаване, а инквиция. Споразуменията на Гешев са реализирани по този метод - тормоз и напън. Познавам Лазар Карадалиев, с него няма да успеят'', разяснява адв. Хаджигенов задържането на адв. Лазар Карадалиев, който е един от юристите на Цветан Василев. Той е арестуван и упрекнат в управление на проведена незаконна група, която е имала за цел да пере пари.

''Бойко е пасажер, само че не в смисъла на това да си отиде при гаджето в Барселона, пасажер е при бай Ставри. Няма да приключи добре'', съобщи още адв. Николай Хаджигенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР