''Аз не знаех, че това нещо го има от Господари

...
''Аз не знаех, че това нещо го има от Господари
Коментари Харесай

Милен Цветков към Щаба за борба с коронавируса: Ние не сме овце!

''Аз не знаех, че това нещо го има от Господари на ефира. Това е най-точният роман на това, което се случи преди 2 години. Нито съм желал да върша следствие, нито съм твърдвл нещо, искахме да питаме за какво министър-предедателят се ядосва на подправената новина'', това съобщи журналистът Милен Цветков, чието предаване бе свалено от Нова телевизия преди 2 години, в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

Тогава от Nova по този начин и не назоваха съответната причина за действието си, а окачествиха продукцията на Цветков като не отговаряща на стандартите на малкия екран. По всичко изглеждаше обаче, че предаването ''Часът на Милен Цветков'' е свалено поради ''премиерът Борисов и остров в Гърция в едно изречение'', въпреки и подтекстът да е точно в посока на това, че въпросната вест бе подправена.

За забравилите припомняме, че преди към 2 години гръцки уебсайт написа, че министър председателят на България Бойко Борисов има остров в тяхната страна, като информацията тогава не се базираше нито на обстоятелства, нито на съществени източници, което води до мисълта, че тази вест е от подправените.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР