38-годишната актриса Мила Кунис разказа как са се отразили последните

...
38-годишната актриса Мила Кунис разказа как са се отразили последните
Коментари Харесай

Защо Мила Кунис е казвала, че е от Русия, въпреки украинските си корени?

38-годишната актриса Мила Кунис описа по какъв начин са се отразили последните събития в Украйна върху националното ѝ самоопределение.

Звездата е родена в Черневци, Украйна, само че се реалокира в Съединени американски щати дружно със фамилията си през 1991 година, когато е на 8-годишна възраст. Кунис описа в искрено изявление, качено в YouTube в петък, че поради това тя постоянно се е чувствала като американка.

„ Хората споделяха „ О, ти си източноевропейка “, а аз отговарях: „ Аз съм от Ел Ей! Какво искаш да кажеш? “, описа Кунис.

Актрисата показа също, че защото тя се идентифицирала толкоз мощно като американка, че да бъде украинка се чувствали „ ирелевантно “ за нея през по-голямата част от живота ѝ – макар че тя към момента има близки другари в Украйна и постоянно посещава страната със брачна половинка си Аштън Къчър. Въпреки това тя призна, че всякога, когато хората я питали от кое място е, тя казвала, че е рускиня по „ доста аргументи “.

„ Един от тях беше, когато пристигнах в Щатите и споделях на хората, че съм от Украйна, първият въпрос, който получавах, беше „ Къде е Украйна? “ , описа Кунис:

„ И тогава трябваше да изяснявам Украйна и къде се намира на картата и си споделих „ Уф, това е изтощително “. Но в случай че споделях, че съм от Русия, хората незабавно реагираха: „ О, ние знаем тази страна “. Така че си казхах „ Страхотно, просто ще кажа на хората, че съм от Русия. “

Но всичко това се трансформира за актрисата, когато Русия нахлу в Украйна в края на предишния месец.

„ Това се случва и не мога да изразя или да обясня какво ме сполетя, само че внезапно си споделих: „ О, Боже, усещам, че част от сърцето ми преди малко беше откъсната “, сподели тя. „ Това беше най-странното чувство. “

Сега тя споделя, че повече в никакъв случай няма да споделя на хората, че е от Русия.

„ По дяволите, аз съм от Украйна! “, декларира тя по време на изявлението в петък.
 Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър  Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър  Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър  Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър
Кунис също по този начин означи, че методът, по който украинците се оправят с спора, ѝ е дал възобновено възприятие за „ горделивост “. Тя сподели, че неотдавна е разговаряла с една от украинските си приятелки за това по какъв начин фамилията ѝ се оправя със обстановката:
 image2_16x9.png Възлите на ориста са в Телец и Скорпион: какви промени и изненади чакат всяка зодия На фокус
„ Те отхвърлят да се изтегля. И всички вървят на работа всеки ден. Те са в бомбоубежището през нощта, разсънват се заран, вземат каквото имат, с цел да се защитят в града, и отиват в офиса си, с цел да продължат да работят. Това е друга порода хора “, споделя Кунис.

Мила Кунис описа също, че в този момент се пробва да внуши украинската си горделивост на децата си – 7-годишната Уайът и 5-годишния Димитри от брачна половинка ѝ Аштън Къчър, който е отгледан в Айова.

Двамата разгласиха видео с зов за поддръжка, като досега са събрали над 20 милиона $ в поддръжка на украинския народ.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР