38-годишен бургазлия, който е заподозрян, че е забивал кирки в

...
38-годишен бургазлия, който е заподозрян, че е забивал кирки в
Коментари Харесай

МВР задържа зрелищно мъж, защото забивал кирки в украински джипове

38-годишен бургазлия, който е обвинен, че е забивал кирки в украински джипове, е арестуван тази заран в централна градска част след акция на полицията в Бургас, предава Българска национална телевизия.

Според Министерство на вътрешните работи той е " съпричастен към нанасянето на материални вреди на два леки автомобила и двата с украинска регистрация, осъществени по подобен метод посредством забиване на кирка в предния похлупак на двигателния отсек. "

Първият случай е от 4 май, когато л.а. “Хюндай Тусон ”, паркиран на ул. “Слънчеви хълмове ” и употребен от 33-годишна украинка осъмна със забита кирка, а вторият - от 12.05.т.г., когато паркираният на ул. “Карлово ” 25  “БМВ Х 5 ”, употребен от 32-годишен украински жител, бе открит още веднъж със забита кирка. Работата по изцяло документиране на дейностите на арестувания 38-годишен бургазлия продължава от чиновници на ОДМВР Бургас.

Работата по изцяло документиране на дейностите на арестувания 38-годишен бургазлия продължава от чиновници. на ОДМВР Бургас.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР