37 на сто от пълнолетните българите твърдят, че ползите от

...
37 на сто от пълнолетните българите твърдят, че ползите от
Коментари Харесай

Лидия Йорданова: Българите догодина ще имат още страхове за здравето и бизнеса си, но желанието за промяна устоя

" 37 на 100 от пълнолетните българите настояват, че изгодите от имунизациите са повече от вредите , сочи наше проучване от декември  за изгодите от имунизациите ", заяви в " Преди всички " Лидия Йорданова , социолог и шеф на Екзакта Рисърч Груп.

" 33 на 100 са на противоположното мнение, т.е. има нежен превес на тези, които имат вяра във имунизационния развой. Сред вярващите в изгодата от имунизациите са на първо място симпатизаните на ГЕРБ, Демократична България и Продължаваме промяната .

А измежду невярващите на имунизациите са негласуващите, подкрепящятите Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Възраждане .

Изводът е обаче, че повече хора проумяха, че пътят им към естественият живот минава през имунизацията .

В идващите месеци може да чакаме растеж над 40 на 100 на искащите да се имунизират на фона на предстоящата сериозна Covid вълна ", сподели още Йорданова.

Във връзка с изводите в политически проект за страната, социбогът уточни:

" На пръво място имаме държавно управление, определено от младите българи , нещо което не се е случвало последните десетилетия. Това са и един нов вид политици с нови информационни умения ", уточни още Йорданова.

По думите и в столетницата Българска социалистическа партия протекоха значими процеси:

" Българска социалистическа партия не просто се срина, тя се капсулира , тя се свръ активизира, само че за поддръжка на президента, а не за Народното събрание, явно там е имало процеси на разпад.

Две страни се борят в Българска социалистическа партия - съперниците на Нинова желаят една нова Българска социалистическа партия, която да върви напред,  да няма такива изборни загуби, Нинова желае да си обезпечи успокоение , с цел да потвърди своите качества в ръководството към този момент, запазвайки си контрола в Българска социалистическа партия, по тази причина и е нужен комфорт в партията... ", разясни още Лидия Йорданова.

Според известният социолог българите следващата година ще имат също огромни страхове , за бъдещето си, за здравето, за работата си, въпреки че желанието за смяна устоя на тези избори.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР