37-годишния Петър Ш., обвинен в умишленото убийство на друг 22-годишен

...
37-годишния Петър Ш., обвинен в умишленото убийство на друг 22-годишен
Коментари Харесай

Обвиненият за убийството във Варна бил изолиран от обществото и агресивен, остава в ареста

37-годишния Петър Ш., упрекнат в умишленото ликвидиране на различен 22-годишен мъж на 4 юли тази година, остава арестуван в ареста. Това реши Окръжен съд - Варна. 

Като прегледа събраните досега материали от досъдебното произвеждане, съдът одобри че съществува обосновано съмнение, Петър Ш. да е съпричастен към действието, в което е упрекнат. Този извод се поддържа от осъществения обзор на записите от видеокамерите в региона, свидетелски показания, както и от направените претърсвания и изземвания на адреса, на който мъжът е бил открит, оповестиха от пресцентъра на съда.

Предвид тежестта на закононарушението и плануваното наказване за него – повече от 10 година отнемане от независимост, както и от данните за предходната му съдимост, както и обстоятелството че 37-годишният мъж не обитава на посочения от него адрес Варна, правосъдният състав счете, че се касае за персона с висока социална заплаха. Това се подкрепяло и от приложените по делото характеристични данни за лицето, които го описвали като изолирана от обществото и нападателна персона.

Поради изложените съображения съдът реши, че заплахата Петър Ш. да се укрие или да извърши закононарушение са действителни и заради това му дефинира най- тежката мярка за неотклонение.  „ задържане под стража “.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР