36-годишната брюнетка е дъщеря на известния руски магнат Ринат Хайров

...
36-годишната брюнетка е дъщеря на известния руски магнат Ринат Хайров
Коментари Харесай

Том Круз купи специален апартамент за палави игрички с руската любовница

36-годишната брюнетка е щерка на известния съветски магнат Ринат Хайров и сигурно не преследва Том поради парите му. По тази причина умерено си е разрешила да бръкне в своя джоб за жилището с 4 спални, три гостни и две кухни. Старата постройка не наподобява впечатляваща извън, само че предлага удивителен усет от вътрешната страна.

Все още не е ясно какъв брой тъкмо време прекарват дружно Том Круз и Елсина, само че непрекъснатата претовареност на артиста му разрешава да се вижда с хубавицата не повече от един път на няколко седмици, което към този момент устройва и двамата.

Том Круз не е имал сериозна връзка от 2012 година, когато заряза третата си брачна половинка Кейти Холмс. Рускинята пък е свободна след шумния си бракоразвод с диамантения магнат Дмитрий Цветков през 2020 година Тогава тя прибра голяма сума от положението на някогашния си мъж, включително недвижими парцели във Англия, Дубай и Кипър. Твърди се, че единствено бижутата, които е намазала, са на стойност над 18 млн. паунда.

За бащата на Елсина – Ринат Хайров се знае, че е някогашен народен представител от Държавната дума от партията на Путин „ Единна Русия “.

Източник: „ Уикенд “

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР