35-годишният Владимир Наумов, който причини жестоката катастрофа с две жертви

...
35-годишният Владимир Наумов, който причини жестоката катастрофа с две жертви
Коментари Харесай

Шофьорът, убил в катастрофа двама приятели край Пловдив, вече е в затвора

35-годишният Владимир Наумов, който аргументи жестоката злополука с две жертви на пътя Девин – Кричим, отива за 3 години в пандиза. Той дефинитивно чу присъдата " отговорен " преди дни, научи кореспондент на TrafficNews . Върховен касационен съд удостовери наказването му, наложено на първа и втора инстанция. Той бе осъден дейно от магистратите на Окръжен съд през юли предходната година, а през февруари Апелативен съд удостовери наказването.

Припомняме, че случаят стана минути след 18:30 часа на 27 юли 2020 година. Мелето бе провокирано от лидер на лек автомобил Ауди – 35-годишният Владимир, който пътувал към Девин. Поради несъобразена с пътния сектор скорост пропуснал завой, навлязъл в насрещното и се е блъснал челно в кемпер.

В последна сметка преди дни Наумов дефинитивно след серия от обжалвания бе посърнал с решението на магистратите. Те напълно потвърдиха наказването му - затвор. Той ще прекара 3 години зад решетките, при първичен общ режим, научи още медията ни. Владимир е лишен и от правото да ръководи МПС в период от 6 години.

Наш кореспондент научи, че присъдата е приведена в действие и 35-годишният мъж към този момент е откаран със профилиран превоз към пловдивския затвор.

За решението на Върховен касационен съд удостовери юрист Трайко Иванов, който съставлява околните на Тисовски.

„ Това би трябвало да ни бъде образец за генерална привенция, да си вземе цялото общество поука. И аз и клиентите ми сме задоволени от крайното решение. Въпреки това обаче, тази присъда няма да върне двамата загинали”, сподели юрист Иванов.

Той и сътрудника му юрист Димитър Георгиев, представляващ семейство Рашидови са единомислещи, че присъдата е заслужена, само че въпреки всичко няма да върне хората и болката измежду околните ще е все по този начин мощна. Решението на Върховен касационен съд е дефинитивно и не предстои на митинг и обжалване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР