35-годишната Мег Тейлър Морисън се ожени за себе си на

...
35-годишната Мег Тейлър Морисън се ожени за себе си на
Коментари Харесай

Мег, която се ожени за себе си

35-годишната Мег Тейлър Морисън се ожени за себе си на дребна гала в Атланта, Джорджия! Американката, която работи като бизнес и начин на живот наставник, нормално се занимава с това да оказва помощ на другите хора да трансформират живота си, само че в този момент взема решение да предприеме грандиозна стъпка за себе си. След тежка разлъка с някогашния й другар, тя взема решение да се посвети на себе си.

Мег възнамерявала да се омъжи на Хелоуин през 2020 година, само че откакто 3-годишната й връзка се разпада през лятото същата година, тя въпреки всичко взема решение да сбъдне мечтаната женитба. И се отдава на дълго обмисляне, като в продължение на месеци сортира и най-малките детайли за церемонията. Поръчва специфична торта, избира си диамантен пръстен, както и елегантна бяла рокля.

Тя признава, че в началото изпитвала стеснение, че възнамерява толкоз извънредно събитие – тормозила се дали приятелите и фамилията й няма да сметнат дейностите й за нарцистични, или пък прекомерно обезверени поради това, че няма брачен партньор. Пред в. Metro обаче тя споделя, че главната причина да се омъжи за себе си, е да се концентрира върху своите потребности и да спре с опитите да угажда на други хора.

Затова и сватбата й носи единствено позитивни еоции, тъй като посредством нея намимра спокойствието и хармонията, които цялостен живот е търсила във връзките си с мъжете. „ Исках да се омъжа за себе си в символ на обич към самата мен “, споделя Мег. „ Преживях раздялата през юни доста тежко. И преди бях чувала за церемонии, на които хора сами се женят за себе си, и си помислих, че нямам потребност от никого, с цел да имам женитба “.

На церемонията в Колорадо участват най-близките й хора – 10 от приятелите и роднините й, като цялото събитие протича по отношение на наложените ограничения за битка с ковид. Както повелява традицията, тя върви до олтара под съпровода на обичана ария, като Мег избира мелодията на Here Comes the Bride. Булката чете обетите, които сама е написала, а за край се целува сама в огледалото! Вижте фотоси от церемонията в нашата изложба.

 
10 неща, които би трябвало да знаете, преди да навършите 30
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР