35 души загинаха, а множество други са настанени в интензивното

...
35 души загинаха, а множество други са настанени в интензивното
Коментари Харесай

Десетки починали след отравяне с фалшив алкохол в Русия

35 души починаха, а голям брой други са настанени в интензивното поделение на болничното заведение в съветския град Оренбург след консумация на в Оренбург. Това оповестиха локалните здравни управляващи, представени от БГНЕС.

„ Общият брой на жертвите на подправен алкохол в източната част на Оренбургския район не се е трансформирал - 64, от които 35 са умряли. През миналия ден пациент, който бе признат в болничното заведение в извънредно тежко положение и бе на апаратна вентилация, е умрял. Днес трима пациенти остават в извънредно тежко положение, 16 са в интензивно поделение, а 13 са изписани за продължаващо домашно лекуване ", оповестиха локалните здравни управляващи.
 Турция стяга още режима за продажба на алкохол Турция стяга още режима за продажба на алкохол
До 40 хиляди $ санкция заплашва търговците в Турция, които не съблюдават възбраната за продажба на алкохолни питиета през нощта, заяви...

" Служители на общини, обществени служби, доброволци в целия район не престават да обикалят от врата на врата и да осведомят жителите за заплахите на подправения алкохол. Особено внимание се обръща на фамилии с деца и хора в сложни житейски обстановки. Продължава и обществената акция, в която всеки може да донесе подправен алкохол в избрани пунктове, и да получи храна в подмяна “, заяви кметът на Оренбург.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР