34-годишната основателка и радиоводеща на Руското радио Вологда Анна Саблина

...
34-годишната основателка и радиоводеща на Руското радио Вологда Анна Саблина
Коментари Харесай

Брутално убиха руска водеща в радио ВИДЕО

34-годишната основателка и радиоводеща на Руското радио Вологда Анна Саблина беше открита убита в Москва. Слушателите познават дамата като Анна Азовская.

Според РБК тялото на Азовская е открито на 3 януари в жилищна постройка в Москва. По жертвата са открити минимум 30 прободни рани.

Неин съжител е арестуван по съмнение за убийството на журналистката. Вече е арестуван 33-годишен мъж, потвърдиха от Следком.

Според предварителната версия младежите са пристигнали в Москва за новогодишните празници и за новогодишна фотосесия. По незнайна причина мъжът нападнал Азовская и я намушкал неведнъж.

Съседи извикали полиция на място, наложило се охранителите да разбият вратата на жилището. В една от стаите са открити мъж и мъртва жена. Стаята беше цялостна с кръв.

По-късно съседи споделиха, че двойката се карала, като дамата крещяла мощно и викала за помощ.

Според РБК-Вологда в убийството на Анна Саблина е обвинен Владимир Маклаков, общоприет шеф на Кичгородецката горска компания, наследник на търговец на дървен материал в Кич-Городецки регион на Вологодска област. Според REN-TV съдът е арестувал 33-годишния мъж, упрекнат в ликвидиране.

Телевизионният канал разгласява видео от разпита на арестувания.



Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР