33-годишният Тургай Сали бил търговец на хранителни добавки33-годишният хасковлия, който

...
33-годишният Тургай Сали бил търговец на хранителни добавки33-годишният хасковлия, който
Коментари Харесай

Простреляният млад мъж в Хасково е починал в болницата



33-годишният Тургай Сали бил търговец на хранителни добавки

33-годишният хасковлия, който бе прострелян пред дома си в кв. "Каменни " в нощта на събота против неделя, е умрял тази нощ в пловдивска болница, оповестиха пред от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково.

Тургай Сали, който се е занимавал с търговия на хранителни добавки и е бил ММА войник, бе ранен към 1.30 ч. през вчерашния ден, до момента в който разговарял със собствен другар на улицата. Стрелецът е бил с черни облекла, само че показанията на очевидците за това дали е бил маскиран се разминават. Произведени са няколко изстрела, като най-вероятно оръжието е газово, което е било модифицирано в бойно.

33-годишният мъж е бил превозен първо в хасковската болница, а по-късно е изместен в пловдивско лечебно заведение за интервенция.

Разследването по случая продължава. От полицията в Хасково са иззели записите от видеокамерите в региона на стрелбата. Към момента килърът не е хванат.

Очаква се по-късно през днешния ден да има и публична информация от Окръжната прокуратура в Хасково.

Тургай Сали не е престъпно проявен. Младият мъж е живеел с родителите си, които имат малък шивашки бизнес. Той е контактувал с други силови спортисти от Хасково и района, само че до момента не се е замесвал в кавги. Завършил е спортното учебно заведение в града с профил битка, а преди две-три години е бил доброволец към приюта за кучета.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР