33-годишният Емил Стоянов е след гонка с патрулка, съобщава Флагман.бг,

...
33-годишният Емил Стоянов е след гонка с патрулка, съобщава Флагман.бг,
Коментари Харесай

Стана ясно кой е бабаитът, побъркал ченгетата в Бургас и завършил в калта

33-годишният Емил Стоянов е след гонка с патрулка, оповестява Флагман.бг, базирайки се на меродавен източник.

Мъжът е бил видян от униформените през вчерашния ден през нощта към блок 33 и 34 на жк. "Славейков ". Той се движел по бул. "Проф. Яким Якимов ", когато чиновниците от Второ районно управление (на МВР) му подали светлинен и звуков сигнал да спря за инспекция. Вместо да се съобрази с разпорежданията, Емил натиснал още по-здраво газта и ускорил скоростта си като траял придвижването си в посока ВХТИ.

Няколко метра по-късно нарушил пътната маркировка и поел към земеделско-обработваемите земи в посока магазин "Джъмбо ". Постепенно Стоянов почнал да понижа скоростта си, тъй като гумите на Аудито му затънали в калта на черния път. Освен Емил в колата била и 22-годишна госпожица.

След инспекция на документите на бургазлията, органите на реда установили, че той е с отнета шофьорска брошура и ръководи автомобил в едногодишния период от наказването му по административен ред.

Криминогенът е бил тестван е за приложимост на алкохол, като апаратът дал негативен резултат. Той отказал да бъде тестван за приложимост на наркотични субстанции, както и да даде кръв за химичен разбор, прецизират още от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

По случая е формирано бързо произвеждане. При претършуване на Аудито униформените се натъкнали на режещ инструмент / тръборез/ и катализатор, откраднат от л.а. "Опел Корса ", благосъстоятелност на 40-годишна бургазлийка, паркиран пред бл. 33 в ж.к. "Славейков ".

Емил Стоянов е престъпно проявен и остарял познайник на ченгетата. През август месец бе натръшкан с още двама приятели 23-годишния Самуил Желев от Бургас и 33-годишния Деян Славов от Варна. Те бяха арестувани за кражбата на катализатор от „ Тойота Приус “ пред блок 55 в ж.к. “Славейков “, гумите и джантите на БМВ, паркирано пред „ Лукойл Нефтохим Бургас “, както и катализатора на „ Хонда “ в ж.к. “Меден рудник.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР