33-годишната Лия Йоргенсен бръсне цялото си тяло, защото в противен

...
33-годишната Лия Йоргенсен бръсне цялото си тяло, защото в противен
Коментари Харесай

Женската Чубака от САЩ: Когато лекарите ме гледаха, виждаха в мен тотален изрод

33-годишната Лия Йоргенсен бръсне цялото си тяло, тъй като в противоположен случай се усеща като урод. Работата е там, че момичето страда от синдрома на поликистозните яйчници - хормонално разстройство, при което има прекалено окосмяване по тялото и лицето. От 14-годишна тя е трябвало да търпи всевъзможни гаври. Наричали я мъж, а Лия постоянно е желала да скрие своя минус, по тази причина непрекъснато е носила по-покриващи тялото облекла, написа в. " Сън ".


Тя се бояла даже, когато хората се приближавали към нея прекомерно близко, въпреки всичко по този начин те могли да видят растителността по лицето ѝ. В последна сметка първата целувка на Лия била едвам на 27 години, а в течение на 12 години тя отказвала да върви на стоматолог поради недъга си.


В края на краищата Лия решила да захвърли бръсначката и да престане да се тормози от окосмяването си. В момента тя работи като експерт по поведенческо здраве в щата Уисконсин.
" Никога не съм виждал дами, които да наподобяват на мен. Много ме беше позор. Всеки ден се пробвах да го прекарам по този начин, че никой да не забележи какъв брой съм космата. Когато лекарите за първи път ме видяха, направиха такива гримаси, че като че ли съм урод ", споделя Лия.
Страхът на Лия достигнал дотам, че тя почнала да носи якето си даже и в най-непоносимите жеги. Но през 2015 година момичето било блъснато от кола и това станало преломен миг в живота ѝ. Когато лекарите рязали облеклата ѝ, хората за първи път видели какъв брой космата е Лия. Примерно в това време тя се била срещнала с юноша, който обаче изобщо не се вълнувал от заболяването ѝ.

Сега Лия не се тормози да носи по-творени облекла и даже си разрешава деколте. " По-рано се опасявах, че хората ще виждат окосмяването ми, само че в този момент аз ги одобрявам и им разрешавам да порастват на воля. Аз съм неповторима и това е прелестно. Продължавам да си бръсна лицето, тъй като ми наподобява по какъв начин то наподобява без косми. Сега обаче не го върша всеки ден ", споделя Лия.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР