33-годишна шуменка бе установена да шофира след употреба на наркотици,

...
33-годишна шуменка бе установена да шофира след употреба на наркотици,
Коментари Харесай

В Шумен хванаха жена да шофира след употреба на наркотици

33-годишна шуменка бе открита да кара след приложимост на опиати, а 46-годишен бе заловен да кара из Шумен без да има брошура за МПС, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

Около 17:30 часа през вчерашния ден екип на пътна полиция спрял за инспекция на ул. “Съединение “ в Шумен лидер на лек автомобил Тойота с шуменска регистрация. Зад кормилото била 33-годишна жена. Тествана била за шофиране след приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Пробата ѝ за алкохола е негативна, само че пробата с дръг чек отчел съществуване на кокаин и метамфетамин. Не е дала кръвна проба за химичен разбор. Задържана е за период до 24 часа в полицейското ръководство в града. За осъществено закононарушение по член 343 „ Б “ от Наказателен кодекс е формирано бързо произвеждане.

Около 10:30 часа екип на районно управление (на МВР) - Шумен спрял за инспекция на кръстовище, формирано от улиците „ Самара “ и „ Съединение “ лидер на лек автомобил Пежо Ранч с варненска регистрация. Зад кормилото бил 46-годишен локален гражданин. Не показал удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство. След информация станало ясно, че ръководи в период на наложено административно наказване за шофиране без брошура. Никога не е имал и не му е издавана. За осъществено закононарушение по член 343 В алинея 2 от Наказателен кодекс е формирано бързо произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР