32-годишната руска супермоделка не обича да говори за личния си

...
32-годишната руска супермоделка не обича да говори за личния си
Коментари Харесай

Ах, тези немирни ръце! Вижте как Ирина Шейк и Брадли Купър се отдадоха на много гореща почивка в Италия

32-годишната съветска супермоделка не обича да приказва за персоналния си живот и взаимоотношенията си с артиста Брадли Купър, с който тя се среща към този момент три години. Понякога обаче папараците съумяват да уловят пикантни моменти от живота на влюбените.

Моделката, дружно със звездното си гадже отидоха на отмора в Позитано, Италия. Там двойката очевидно е решила да се отпусне малко и демонстрираха милувки и деликатност един към различен.





В един от най-интересните моменти Ирина е в розов бански като ръката й се плъзва по задните елементи на артиста и ги прави оценка за разтегливост. Тази маневра провокира удовлетворени усмивки по лицата на двамата.





А 43-годишният й другар я награди с масаж. Моделката в този миг е в бански костюм, привличащ вниманието с леопардовите си шарки. Тя се е настанила комфортно на шезлонг, а Купър деликатно я масажира по гърба.





Изглежда, че са решили да правят всичко дружно: да четат и ревизират телефона на Брадли.





Те въпреки всичко видяха папараците, само че наподобява, че това не смути любовниците.





Независимо от обстоятелството, че двойката се среща от три години и възпитава обща щерка, почитателите към момента чакат Ирина и Брадли да ги зарадват със женитба, слуховете за която от време на време се появяват в пресата.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР