31-годишният Николай Салийски от Вършец е изчезнал, съобщават от областната

...
31-годишният Николай Салийски от Вършец е изчезнал, съобщават от областната
Коментари Харесай

Познавате ли този младеж? Издирват го вече пет години, майка му е безутешна

31-годишният Николай Салийски от Вършец е липсващ, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Той е разгласен за общодържавно търсене по самодейност на районното полицейско ръководство във Вършец, оповестява vratzadnes.com.

Мъжът е напуснал дома си преди 5 години – на 31.10.2013 година и от този момент е в неопределеност. Издирва се по молба на майка му, която заплашвал неведнъж, че някой ден ще избяга и няма да се върне, само че не споделял къде има намерение да отиде. Висок е към 173 см, с обикновено телосложение, необятни плещи, права къса тъмнокестенява коса, овално бяло лице, тънки вежди, тънки устни, кафяви очи.

По данни на майката на Николай, той страда от заболяване и неколкократно е напускал дома им, без да я уведоми, след което е бил намиран в разнообразни обитаеми места.

В деня на изгубването си той е излязъл малко преди 9.00 ч. и е трябвало да се прибере от работа в 17.00 ч. Николай е висок 173 см, с обикновено телосложение, необятни плещи, тъмнокестенява права коса, овално бяло лице. Бил е облечен с кожено мрачно кафяво яке, сив суичър с качулка и черно долнище на спортен екип.
Умоляват се жителите, които могат да дадат информация за местонахождението на Николай Салийски, да се обадят на тел. 112, на телефоните на районно управление (на МВР) Вършец 09527/ 20 90 и 22 00 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи. Анонимността е обезпечена, прибавят от полицията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР