31-годишният Дилян Бетев от Габрово най-вероятно е бил надрусан, когато

...
31-годишният Дилян Бетев от Габрово най-вероятно е бил надрусан, когато
Коментари Харесай

Съседи на убиеца Дилян със смразяващи разкрития: Бил много благ човек, но...

31-годишният Дилян Бетев от Габрово най-вероятно е бил надрусан, когато е хвърлил сина си от моста. Това е една от версиите, по които работят служителите на реда, участващи в следствието на шокиращото ликвидиране, написа TrafficNews.

Направените проби и експертизи би трябвало да покажат дали мъжът е употребявал опиати преди да вземе съдбовното решение. Рано сутринта Дилян метнал 5-годишния си наследник от виадукта на обходния път в посока Севлиево. Момчето е издъхнало на място.
В 6,30 часа бащата самичък се обадил на телефон 112, с цел да каже какво е направил. После декларирал, че също ще се самоубие, само че след три часа договаряния с психолог на Министерство на вътрешните работи се е отказал и е арестуван.

Известният с прякора Дидко Малкия в престъпните среди мъж е лежал в пандиза за обири и разпространение на дрога. Според осведомени той се е друсал постоянно, прекалявал е и с алкохола. Именно в такова положение той е пребивал постоянно майката на починалото дете Поля Христова, постоянно посягал и на сина си. Според съседите Дилян е имал психологични отклонения и постоянно избухвал без забележима причина. Когато след последния свиреп побой преди две седмици Поля избягала при майка си, Дилян разлепил из целия квартал фотография на дамата и детето с обръщение "Обичам те, мамо! ". Апелът "Търси се! " е публикуван и в обществените мрежи.

Шефът на полицията в Габрово старши комисар Борислав Муеров обаче съобщи, че няма данни мъжът да е освидетелстван и лекуван от психологично заболяване. Назначена е психиатрична експертиза, с цел да се откри дали може да носи отговорност за стореното. 31-годишният детеубиец към момента не е притеглен като обвинен.

До момента на нещастието нито майката Поля, нито съседи са подавали сигнали за принуждение в фамилията. Противоречиви са и отзивите по какъв начин са се грижили за момчето. Според персоналния му доктор то е имало тип на добре гледано дете, водено е постоянно за наложителните имунизации.

"Вчера си играеше пред блока с други деца, доста усмихнато и игриво беше момченцето. Нямаше никакви признаци, че бащата е замислил нещо сходно. Имат една масичка, на която всяка вечер пият сок и играят шах.Всеки от квартал Русевци знае, че таткото - Дидо, не е доста добре с главата. Но очевидно не е толкоз вманиачен, щом не му е стискало да скочи след детето си ", написа в групата "Похвалите и парадоксите на Габрово " Антони Митрофанов.

В доста мнения се приказва, че Дилян постоянно е посягал на сина си, даже когато желал да му купят нещо. Други обаче настояват, че бил доста грижлив и всяка вечер водел сина си да играе на детската площадка.

„ Дидо си сменяше настроението за минути. Ако е на кеф, се държи благо и наподобява най-благия човек на света. Избухне ли обаче е истински звяр”, описаха съседи на Дилян.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР