31-годишният Атанас Атанасов беше втори в листата с кандидат-депутати на

...
31-годишният Атанас Атанасов беше втори в листата с кандидат-депутати на
Коментари Харесай

Младият артист Атанас Атанасов е предложеният за министър на културата

31-годишният Атанас Атанасов беше втори в листата с кандидат-депутати на Политическа партия в Хасково след лидера Асен Василев.

Той е приключил компетентност " Актьорско майсторство " в колежа Уитман в Съединени американски щати, като съгласно репортаж по време на предизборната акция, той е продуцирал български документални филми.

Продуцент е и на годишен фестивал под мотото " Отключено ". През 2019 година той става част и от план по линия на културната столица Пловдив 2019. Организирана е " работилница за влогъри ", както и " ателиета по актьорско майсторство, които ще бъдат ръководени от професор, работил на Бродуей, концерти, един от които е на групата с българско присъединяване „ Блато-злато “ от Ню Орлиънс – реализатори на наш фолклор ", съгласно БНР.

През 2016 година Атанасов притегли вниманието на медиите, като реши да възвърне читалището на село Татарево, община Първомай. Това беше изтъкнато и като мотив от страна на Кирил Петков за номинацията.

В собствен избирателен клип Атанас Атанасов споделя: " Моята най-голяма идея е била България да може да показа своята просвета и история с целия свят. Нашето място е на международната сцена ".

Според уеб страницата на " Продължаваме промяната ", на 14 година Атанасов е републикански екипен първенец по двойки на България дружно с Григор Димитров.

Играл е тенис в университетския тим на Уитман Колидж, където първо записва стопанска система и философия, а по-късно се насочва към специалността Актьорско майсторство.

" Живял съм в Холивуд, Берлин и Лондон, като с изключение на актьор пред камерата и на сцената, се изявявам и като продуцент на писмено кино ", споделя той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР