31-годишната порноактриса Зайнаб Алхатиб си прекарвала вечерта заедно с държавния

...
31-годишната порноактриса Зайнаб Алхатиб си прекарвала вечерта заедно с държавния
Коментари Харесай

Порноактриса, която правела отстъпки за студентите, спретна грандиозно буйство на годеника си

31-годишната порноактриса Зайнаб Алхатиб си прекарвала вечерта дружно с държавния чиновник Андрю Хаймер в кафене в Манчестър, само че явно прекалила с алкохола. В резултат на това личният състав изискал от нея да напусне, само че тя вместо да си тръгне застанала на стъкления балкон на втория етаж и почнала да заплашва, че ще скочи оттова, оповестява Daily Star. Жената не се успокоила даже когато полицията пристигнала. Тя се показа като Хитлер и по някаква причина атакувала чиновниците ан реда. Това се случило откакто Зайнаб легнала на пода, с цел да не може да бъде изведена от стаята. Офицерите се пробваха да вдигнат порноактрисата, само че тя блъснала един от тях. Когато въпреки всичко Зайнеб била отведена до полицейското ръководство, тя споделила: " Просто желаех да приключа с мъжа, с който бях. "



Когато офицерите се доближили до подсъдимата, тя била пияна и ги оскърбила. Казала им също, че е била в кафенето с годеника си. Когато попитали Зайнеб за името й, тя дала отговор: " Аз съм Адолф Хитлер ", споделя един от служителите на реда.

В резултат съдията е назначил изпитателен период от 18 месеца и санкция от 105 лири. Андрю Хаймер по време на оповестяването на присъдата е отсъствал.



Това се случи единствено година, откакто някогашното момиче за конвой съобщи, че се е влюбила в 48-годишния Хеймър, който живее с майка си. Мъжът поръчал услугите й и по този начин се срещнали.



" Примирих се с работата на Кат. Това, което имаме в този момент, е нещо особено. Никога не съм знаел, че любовта може да бъде толкоз прелестна. Най-Накрая открих благо и грижовно момиче ", съобщи Андрю Хаймер.



Зейнаб стана известна след присъединяване във филми за възрастни дружно с близначката си. В изявление, тя споделя, че е давала отстъпка на студенти, които се интересували от нейните услуги.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР