Общо 295 милиона вътрешни туристически пътувания са отчетени по време

...
Общо 295 милиона вътрешни туристически пътувания са отчетени по време
Коментари Харесай

Близо 300 млн. вътрешни туристически пътувания бяха отчетени през почивните дни за Първи май

Общо 295 милиона вътрешни туристически пътувания са регистрирани по време на четирите почивни дни за Първи май (1-4 май), демонстрират данни на Министерството на културата и туризма. Това съставлява нарастване с 7,6% на годишна база.

Същевременно, туристите са похарчили към 166,89 милиарда юана или с 12,7% повече от предходната година. Потреблението на културата и туризма се освобождават.

Наред с увеличението на полетите към дестинации в чужбина и броя на страните с безвизов режим с Китай, изходящият и входящият туризъм се възвръщат бързо. Данните на министерството демонстрират, че през почивните дни за Първи май е имало 3,672 милиона пътувания от и за чужбина.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3239Проф. Нако Стефанов за визитата на българска делегация в Китай по линия на института " Конфуций " Алтернативен Поглед4167Д-р Радко Ханджиев: Приглушени странициАлтернативен Поглед54156Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед36725Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед74125„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед92298Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед76501Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед75325В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР