31-годишната Джена Ийстланд харчи луди пари за екстравагантни тоалети, грим

...
31-годишната Джена Ийстланд харчи луди пари за екстравагантни тоалети, грим
Коментари Харесай

Това вече е прекалено! Майка кипри еротично 7-годишната си дъщеря, за да се фука в Instagram

31-годишната Джена Ийстланд харчи луди пари за екстравагантни тоалети, грим и неестествен загар на 7-годишната си щерка, защото желае непременно да я направи звезда. Независимо от възрастта си Лейла Томпсън към този момент си боядисва косата, носи изкуствени мигли и върви на високи токчета, написа The Mirror.

Момиченцето непрекъснато се явява на състезания за хубост и надпревари по танци, вместо да си играе на кукли, добавя Metro.

" Лейла постоянно е изпреварвала възрастта си и доста обича да театралничи. Още от 2-годишна си поставя туш на миглите”, оправдава се майка ѝ, която е уверена, че момиченцето още занапред има всички признаци да стане телевизионна звезда.

Момиченцето към този момент има собствен блог, където споделя вести от светския си живот и ги онагледява с видеа в YouTube, а също по този начин и няколко акаунта в разнообразни обществени мрежи.

Покритата с татуировки и неестествен загар Джена принуждава щерка си да пие зелен чай и да се занимава с йога, а дребната гордо показва плочките си под разголените тоалети.
Родителите на връстниците на Лейла упрекват Джена, че излага на показ сексуалността на към момента неоформената си щерка. Амбициозната майка обаче не е съгласна с тях и счита, че това са отзиви на заболели хора.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР