31-годишен мъж от северозападното село Бутан нападна брутално своя съседка

...
31-годишен мъж от северозападното село Бутан нападна брутално своя съседка
Коментари Харесай

Мъж нападна брутално своя съседка – инкасаторка на ВиК

31-годишен мъж от северозападното село Бутан атакува брутално своя съседка – инкасаторка на ВиК. Мотивът – спрели му водата поради неплатени сметки и той решил да " накаже " 51-годишната Дочка Маринова. Жената описа в " Тази заран " по bTV какво тъкмо е станало преди две вечери, когато претърпява най-големия си призрачен сън.

" Бях нападната в дома си. В нормалния си час аз се занимавам с майка ми, вечеряме и долавяйки звук, отворих вратата на стаята, в коридора към този момент беше този, който ме атакува. Удари ме с лопатата. В първия миг не го познах, тъй като той си беше поставил качулката и се пазеше да не го виждам. Хем ми посягаше, хем стоеше с тил ", спомни си Дочка.

Първият удар бил нанесен в главата и за малко дамата губи схващане.

" Когато се разсъниха, беше мрачно в стаята. Той беше изгасил осветлението, беше седнал на вратата. В момента, в който седнах, той отново започнах да ме удря. Взех телефона си, пробвах се да звънна на 112 – той ми взе апарата, хвърли го ", описа още пострадалата.

Въпреки напрегнатата обстановка Дочка дърпа качулката на нападателя си и схваща, че това е нейният комшия. На въпрос за какво я атакува, той дал отговор: " Ще те претрепвам, тъй като ти ми спря водата ".

Дочка въпреки всичко съумява да усмири нападателя като се пробва да го успокои. В този миг в къщата идва нейна другарка и по този начин дамата намира мотив да отпрати нарушителя.

По-късно идва и екип на полицията. Оказва се, че това надалеч не е първото нарушение на мъжа.

" Това е следващ подобен случай с този човек. 2014 година имаше сходен случай, тогава беше нападнал пенсиониран чиновник на АЕЦ, беше му нанесъл побой и му беше лишил движимости. Тогава макар, че чиновниците на реда откриха телефона на пострадалия у него, прокуратурата се произнесе, че е незнаен причинителят и той не понесе никакви последици ", описа кметът на село Бутан Ивайло Иванов.

Нападната при започване на ноември е и друга жителка на Бутан – Маруся Христова, която е вдовица.

" Изнасили ме – три нощи поред. Избягах от вкъщи си. Подадох тъжба и се надявам на уместно наказване, с цел да не се повтори и с други дами ", описа дамата.

И тя, и Дочка Маринова, се надяват този път нарушителят да получи съответно наказване и да понесе отговорност за дейностите си. Кметът на Бутан пък уточни, че на сигнала в нощта на нападението на Маринова се е отзовал локален служител на реда, който е реагирал бързо, тъй като е бил осведомен с деянията на 31-годишния мъж. Той е бил арестуван.

Интересна детайлност е, че преди няколко дни в селото е осъществена и кражба в дома на някогашния вицепремиер и водач на НФСБ Валери Симеонов.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР