30-годишният Светлин Иванов е новият старши треньор на , 9-и

...
30-годишният Светлин Иванов е новият старши треньор на , 9-и
Коментари Харесай

Локомотив взе нов треньор и плати всичко на футболистите

30-годишният Светлин Иванов е новият старши треньор на, 9-и в есенното класиране на Северозападна Трета лига. Той заменя Мартин Кръстев, който подаде оставка в края на предходната година.

Няколко дни след напускането му всички дължими суми към футболистите са изплатени. Финансовото стабилизиране на клуба разяснява Пламен Обрешков, ръководител на Управителния съвет:

„ В последните години, футболния клуб не е получавал такава помощ от Община Дряново. Тук е мястото да благодаря извънредно доста на господин Трифон Панчев кмет на Община Дряново, на заместниците му господин Ангел Ангелов и господин Николай Карагьозов, на ръководителят на Общински съвет Дряново господин Тодор Георгиев и изобщо на целия екип на общината, които ни поддържат и оказват помощ.

Членовете на Управителния съвет също спомогнаха за положителното показване на тима. Всеки съгласно личните си благоприятни условия поддържа клуба. Николай Минчев подсигури защитата на всички мероприятия и срещи на клуба през 2020 година Благодарни сме му, както и на екипа на Делта Гард. Клубът получава сериозна поддръжка и от почитателите като в последните мачове, които се организираха без аудитория бяха продадени над 700 виртуални билета. Много съграждани оказват помощ с дребни суми, което е метода да се избави аматьорския футбол. Г-жа Доника Киселкова подари подготвителна екипировка за момчетата за поредна година.

Благодарим на Мартин Кръстев за добре свършената работа през есенния дял на шампионата като му пожелаваме триумф в начинанията “.

Локомотив стартира зимната си подготовка на 18 януари. Тренировъчният развой ще се организира в Дряново. Планирани са 5 другарски срещи. Вече са конкретизирани контролите с (Павликени) на 31 януари и с втория отбор на (Велико Търново) на 6 февруари.

Относно селекцията, концепцията е да се резервира тима от есента и даже да се надгради. Засега няма напуснали състезатели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР