30-годишен бе осъден за причинена по непредпазливост при управление на

...
30-годишен бе осъден за причинена по непредпазливост при управление на
Коментари Харесай

Осъдиха млад мъж, блъснал жена на пешеходна пътека във Варна

30-годишен бе наказан за породена по несъобразителност при ръководство на автомобил телесна щета на пешеходка, оповестиха от пресслужбата на Районния съд във Варна. 

30-годишен лидер беше приет за отговорен в това, че на 30 януари тази година, при ръководство на лек автомобил във Варна, нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, като при доближаване към пешеходна пътека не спрял и не пропуснал стъпила на пътеката жена. По този метод, по несъобразителност предизвикал междинна телесна щета на пешеходката, изразяваща се в строшаване на кост, обусловило трайно усложнение в придвижванията на краката за интервал по-голям от един месец.

Подсъдимият е дееспособен лидер, с годно удостоверение за ръководство на автомобил, неосъждан. Деянието е осъществено по несъобразителност. Районен съд – Варна го призна за отговорен за осъщественото закононарушение по член 343, алинея 3, б. " а “ от Наказателния кодекс, като му наложи наказване от 6 месеца отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период. Той бе лишен от право да ръководи МПС за период от 9 месеца. Направените разходи за над 800 лв. по делото също са в тежест на подсъдимия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР