3 от най-тиражните британски вестници, начело с любимия на Мей

...
3 от най-тиражните британски вестници, начело с любимия на Мей
Коментари Харесай

Англия се влюби във Ванга

3 от най-тиражните английски вестници, отпред с обичания на Мей - Мейл, също Мирър и Експрес бълват предсказания на наша Ванга за 2019. Ето по какъв начин:

Сляпата пророчица Баба Ванга, който предсказа 11 септември, Брекзит и възхода на ИДИЛ, предсказва международната мрак през 2019 година, написа Мирър. Ванга е наречена Нострадамус на Балканите поради своите прогнози, които се сбъдват със злокобна акуратност.

Според нея идващите 12 месеца ще бъдат „ мрачни и нещастни “ и ще са под въздействието на злото.

Атентат против Владимир Путин ще пристигна от личния му екип по сигурността, мега-цунами, сходно на бедствието през 2004 година, ще удари в Азия.

По думите й астероид ще се падне в Русия, а Доналд Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, оставяйки го ням и измъчен от мозъчни увреждания.

Мнозина имат вяра, че нейните прогнози са прекомерно мрачни.

Един човек написа във Facebook: "Не можеше ли да предскаже нещо хубаво, което ще се случи на този свят. "

Баба Ванга, родена като Вангелия Гущерова, умря през 1996 година на 85 година Тя е направила стотици прогнози в 50-годишната си кариера, доста от които в никакъв случай не са били записани. Тя става известна в международен мащаб, откакто тъкмо предвижда потъването на Курск през 2000 година.

Нейните милиони почитатели имат вяра, че тя имаше паранормални качества, в това число телепатия и опция да поддържа връзка с извънземни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР