3 март е ден, който всеки българин трябва да почита.

...
3 март е ден, който всеки българин трябва да почита.
Коментари Харесай

3 ястия, които да приготвим за 3 март

3 март е ден, който всеки българин би трябвало да уважава. Нужно е да възпитаваме децата си по този начин, че един ден да изпитват горделивост, че са българи.
Вероятно доста от хората си мислят какво в действителност да поднесат на трапезата си точно на днешния ден.
Това бе и повода да предложим няколко ястия, които обезпечено ще похапвате на драго сърце и приятност.

Ето ги и тях:
Гювеч на муден огън
Това е типично българско ядене, което всеки от нас е похапвал. Вкусовете, които се смесват по време на термичната обработка, съумяват да се трансфорат в същинска детонация. Ароматите са неустоими и подканват всеки да се причисли към трапезата.
За изработката му всеки от вас би могъл да употребява тъкмо тези артикули, които най-вече избира. Разбира се, месото е една от главните съставки. То може да е пилешко, свинско, телешко или друго.
Зеленчуците, които да прибавите в гювеча, също избирате вие. Приготвянето му наложително би трябвало да е на муден огън. Колкото по-дълго готвите ястието, толкоз по-вкусно ще се получи.
Баница със сирене
На 3 март съвсем всеки почива. Това е ден, в който можем да посетим някоя от забележителностите в страната, да се включим в провеждано мероприятие или друго. Не се постанова да бързаме рано заран за работа.

Разполагаме с задоволително време, тъй че да успеем да приготвим вкусна празнична закуска. Заложете на баница със сирене и няма да съжалявате. Независимо към каква рецепта ще се придържате, крайният резултат ще бъде свръхестествен.
Яйца по панагюрски
Съвсем простичко ядене на пръв взор, а в реалност е магия от усети и аромати. Приготвя се за нула време и постоянно е високо ценено от българина.
Направете ги с обич и предпочитание и подсигуряваме, че резултатът ще бъде налице!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР