29-годишна жена и 6-годишната ѝ дъщеря са убити в мадридския

...
29-годишна жена и 6-годишната ѝ дъщеря са убити в мадридския
Коментари Харесай

Българин уби жена си и 6-годишната си дъщеря в Испания

29-годишна жена и 6-годишната ѝ щерка са убити в мадридския град Мостолес.

Обвиненият за убийството  е българин, брачен партньор на дамата и татко на детето. Жестоката преживелица е от неделя вечерта. Жената е възнамерявала да се раздели с колегата си, настояват нейни близки, представени от EL MUNDO. Възможно е това да е повода 39-годишният Галин Стоянов да наръга с нож Ирина и щерка им Мария.

Според близки на Ирина тя е споделяла, че се е случвало брачният партньор ѝ да бъде нападателен към нея.

Миналата неделя вечер мъжът съобщил на няколко свои другари посредством WhatsApp, че е нападнал брачната половинка си и ще посегне на живота си. След това няколко от тях отиват до дома му и почукват на вратата. Никой не отваря, по тази причина вземат решение да се обадят на полицията, съобщи " 24 часа ". 

Полицаите влизат в къщата и откриват безжизнените тела на дамата и момиченцето с голям брой прободни рани в региона на шията и гърдите.

Полицаите откриват и обвинения причинител на двойното закононарушение. Той се е опитал да се самоубие, като се е пробол с нож в гърдите и краката. Мъжът е бил откаран в болница, където са били направени спомагателни проучвания, с цел да се реши сериозността на пострадванията, които си е предизвикал. Според източници на полицията хипотетичният палач продължава да е в болница под непрекъснато полицейско наблюдаване.

La vida de las víctimas (26 y 27): El presunto asesino acabó con la vida de su mujer, de 29 años, y su hija de seis. Después se intentó suicidar

Galin, el mecánico búlgaro que ha asesinado " por celos " a puñaladas a su mujer y a su hija de 6 años
— EL ESPAÑOL (@elespanolcom)
Заподозреният причинител на двойното ликвидиране е работил в автосервиз. Неотдавна е отпътувал за родината си - България поради заболяването на татко си. Той е бил отвън Испания към два месеца и се е върнал предходната седмица.

През последните три-четири дни дамата била дистанцирана и не комуникирала с никого от приятелите си. " Тя беше доста добър човек, не можем да разберем какво се е случило ", споделя неин непосредствен.

Миналата седмица брачната половинка признава и на друга близка другарка, че се разделя с мъжа си. За финален път Ирина, Галин и момичето са били видени дружно предходната събота. В нощта на двойното ликвидиране никой от съседите не е чул нищо извънредно в блока, в който фамилията е живяло повече от седем години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР