29-годишен румънски шофьор на ТИР удари умишлено полицейски автомобил, ядосан

...
29-годишен румънски шофьор на ТИР удари умишлено полицейски автомобил, ядосан
Коментари Харесай

Румънски тираджия блъсна умишлено и влачи патрулка на Дунав мост заради спрян трафик

29-годишен румънски водач на ТИР удари съзнателно полицейски автомобил, сърдит поради прекъсването на трафика през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост ", оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе.

Инцидентът е станал към 5.50 часа през вчерашния ден. Румънският камион е бил на опашката на изчакващите да преминат граничния пункт товарни МПС на бул. " Тутракан ", в региона на " Сръбчето ". Въпреки, че напредването през пункта било краткотрайно прекратено, 29-годишният водач решил да потегли демонстративно. Той минал в лявата лента, форсирал мотора и се придвижил напред, където блъснал полицейски автомобил с намиращите се в него чиновници, ангажирани с организацията на придвижване и прекосяване на товарните транспортни средства в региона на пункта, които са били пред него с включена светлинна сигнализация, с цел да му попречат да тръгне.

Тирът съумял да избута патрулката на известно разстояние. След като спрял, чиновниците на реда съумели да излязат от колата и са подхванали дейности по определяне на самоличността на лидера и изясняване на случая. Той е бил арестуван, казусът е документиран, като е формиран акт по Указа за битка с дребното безчинство, който през вчерашния ден е бил импортиран за разглеждане от дежурен състав на Районен съд - Русе.

Определена е санкция в размер на 400 лева на румънския жител за осъществена непристойна демонстрация, изразена в оскърбително отношение и държане към органите на властта.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР